Contact met SEOReview?

Aanmelden van bedrijven? Klachten, vragen of opmerkingen? Content aanleveren? Contact met SEOReview? **Hier kan het allemaal**

 
 
 
 
You are here: Wie is Google Certified
 
 

Google Certification Program -(nieuw!)Google AdWords Certified Partner

Het Google Adwords advertising programma gaat op de schop. Het Google Adwords Certified Partner programma komt hiervoor in de plaats.

Het Google Adwords Certified Partner programma is een keurmerk voor bedrijven en personen die het opzetten en managen van Adwords campagnes beheersen volgens de kwaliteitsnormen van Google.

Wanneer u Google Adwords wilt uitbesteden dan is toch wel de minste vereiste dat het bureau waarmee u in zee wilt gaan voldoet aan de kwaliteitsnormen van Google en dus de Google Adwords Certified Partner status heeft.

Wat zijn de nieuwe vereisten om een Google Adwords Certified Partner te worden?

Een bedrijf moet aan de volgende voorwaarden voldoen om een Google Adwords Certified Partner programma te worden in het Google AdWords Certification-programma:

-Ten minste € 8000 hebben beheerd, die in negentig dagen zijn uitgegeven
-Akkoord zijn gegaan met de Algemene voorwaarden
-Ten minste één individueel gekwalificeerde medewerker hebben die minimaal 2 examens heeft behaald.

De examens moeten elke 2 jaar opnieuw worden gedaan op de status te behouden.

Google Adwords Certified Partner - Nieuwe logo

Logo Google Certified PartnerGoogle Adwords certified partners mogen het logo voeren dat laat zien dat ze voldoen aan de vernieuwde kwaliteitseisen van Google. Dit logo moet worden gelinkt naar de profielpagina op de website van Google waar de status van het bedrijf kan worden geverifieerd.

 

Wie zijn er nu Google Adwords Certified Partner? Check het op onze website!

Lijst met Google Adwords Certified Partners in Nederland Wie is Google Qualified Company

nb- er is een overgangsfase afgesproken van een half jaar, een bedrijf dat de Google Adwords Qualified Company status heeft staat als zodaning vermeld in de Google Certified Partner directory met het oude logo. Als binnen de gestelde tijd niet wordt voldaan aan de nieuwe eisen dan verliest dit bedrijf alsnog zijn status en verdwijnt het uit de partnerdirectory. Pas als ze aan alle eisen heben voldaan mogen ze het nieuwe Google Certified partner logo voeren.

Het Google Advertising Programma – GAP - (oude situatie en wordt binnenkort helemaal vervangen)

Het Google Advertising Programma – ( GAP ) is een keurmerk voor bedrijven en personen die het opzetten en managen van Adwords campagnes beheersen volgens de kwaliteitsnormen van Google.

Er zijn 2 soorten kwalificaties die aantonen dat een persoon of bedrijf beschikt over voldoende expertise om aan de kwaliteitseisen van het Google Advertising Programma – ( GAP ) te voldoen.

Adwords Qualified Individual -oude logo

Google Adwords qualified individual logoEen Google Adwords individual heeft een examen afgelegd en is daarvoor geslaagd. Daarnaast heeft een Adwords Qualified Professional minimaal $1000 dollar (of gelijkwaardig in een andere valuta) uitgegeven aan een Google Adwords campagne gedurende een periode van 90 dagen.

 

Adwords Qualified Company -oude logo

Google Adwords qualified company logoEen Google Adwords qualified company heeft minimaal 2 Google Adwords qualified professionals in dienst. Om het Adwords qualified company te mogen voeren moet het gekwalificeerde bedrijf tevens minimaal $100.000 dollar (of gelijkwaardig in een andere valuta) uitgeven aan een of meerdere Adwords campagnes gedurende een periode van 90 dagen.

De examens moeten elke 2 jaar opnieuw worden gedaan op de status te behouden.

Google Advertising Programma – ( GAP ) in Nederland

Op onze website staan alle bedrijven en individuals die voldoen aan de kwalificaties van het Google Advertising Programma – ( GAP ) in Nederland. U vindt ook links naar de desbetreffende pagina op Google waar men kan controleren of er inderdaad wordt voldaan aan alle eisen om het logo te mogen voeren.

Check op deze website wie er voldoen aan het Google Advertising Programma – ( GAP ) in Nederland:

Lijst met Google Adwords Qualified Individuals Wie is Google Qualified individual     Lijst met Google Adwords Qualified Companies Wie is Google Qualified Company

 
 
 
 
left direction
right direction
Ervaringen met OrangeValley
Ervaringen met MSPR (Internet) Marketing
Ervaringen met 48street
Ervaringen met Stramark Zoekmachine Marketing
Ervaringen met Mangrove
Ervaringen met Hitprofs
Ervaringen met Searchmax
Ervaringen met SEOguru
Ervaringen met OOSEOO Internetmarketing
Ervaringen met Zigt
Ervaringen met Zeo webmarketing
Ervaringen met Yellow-online
Ervaringen met Yargon
Ervaringen met Tribal Internet Marketing
Ervaringen met Traffic4u
Ervaringen met Traffic Builders
Ervaringen met Topclick
Ervaringen met TheMarketingShop.nl
Ervaringen met Searchresult
Ervaringen met Search Factory
Ervaringen met S&D Interactive Media
Ervaringen met Quel Media
Ervaringen met Pauwr
Ervaringen met Onetomarket
Ervaringen met Netsociety