Contact met SEOReview?

Aanmelden van bedrijven? Klachten, vragen of opmerkingen? Content aanleveren? Contact met SEOReview? **Hier kan het allemaal**

 
 
 
 
You are here: SEO | SEM Nieuws Google Nieuws Google lanceert Groupon kloon
 
 

Google lanceert Groupon kloonGoogle lanceert vandaag een beta versie van een nieuwe dienst als antwoord op het succesvolle Groupon.

Onlangs probeerde Google om Groupon over te nemen en deed een bod van meer dan 5 miljard dollar. Ongelooflijk maar waar, dit bod werd afgewezen. Dat heeft Google doen besluiten om een eigen versie van Groupon te lanceren. De nieuwe dienst heet Google Offers en is bijna traditioneel als beta versie online gebracht. Google Offers is reeds geïntegreerd met Google maps. Met Google Offers is het mogelijk om aanbiedingen te tonen die aangeboden worden door bedrijven uit dezelfde regio als waar de consument zich bevind. Dit zijn vaak tijdelijke aanbiedingen met zeer hoge kortingen. Groupon is met dit businessmodel in korte tijd zeer succesvol geworden.

Google Offers is alleen nog beschikbaar in de volgende regio's:

NYC
DowntownNYC
MidtownNYC
UptownOakland
East BayPortland
San Francisco  

Naar verwachting zal dit zeer snel uitgebreid worden. Gezien het feit dat Groupon redelijk gemakkelijk is te kopiëren zeker voor een bedrijf als Google, zal men zich daar nog wel eens achter de oren krabben of het wel een goed idee was om het miljardenbod van Google zo resoluut te weigeren.

Een perfecte combinatie met Adwords

Met Google Offers heeft Google een perfecte aanvulling op Google Adwords in handen. Het bereik van de zoekmachine zal Google Offers ongetwijfeld een serieuze concurrent maken van Groupon en iedereen die probeert mee te profiteren van het succes van Groupon door middel van eigen initiatieven.

Google Offers

Bekijk Google Offers

 
 
 
 
left direction
right direction
Ervaringen met OrangeValley
Ervaringen met MSPR (Internet) Marketing
Ervaringen met 48street
Ervaringen met Stramark Zoekmachine Marketing
Ervaringen met Mangrove
Ervaringen met Hitprofs
Ervaringen met Searchmax
Ervaringen met SEOguru
Ervaringen met OOSEOO Internetmarketing
Ervaringen met Zigt
Ervaringen met Zeo webmarketing
Ervaringen met Yellow-online
Ervaringen met Yargon
Ervaringen met Tribal Internet Marketing
Ervaringen met Traffic4u
Ervaringen met Traffic Builders
Ervaringen met Topclick
Ervaringen met TheMarketingShop.nl
Ervaringen met Searchresult
Ervaringen met Search Factory
Ervaringen met S&D Interactive Media
Ervaringen met Quel Media
Ervaringen met Pauwr
Ervaringen met Onetomarket
Ervaringen met Netsociety

Support Center

SEOReview is mond-tot-mond reclame voor SEO & SEM bedrijven. Hier vind je ervaringen van anderen met SEO | SEM agencies. Naast reviews is er nog veel meer informatie te vinden over online marketing.